Covid’19 update

Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen rondom het corona virus willen wij u informeren over hoe wij onze dienstverlening zo goed mogelijk in stand houden.

Om ons steentje bij te dragen in het tegen gaan van de verspreiding hebben wij een aantal zaken anders ingericht. Medewerkers werken waar mogelijk vanuit huis en servicemonteurs zijn goed geïnstrueerd. De monteurs houden 1,5 meter afstand van anderen, zij begroeten niet met een handdruk of ander fysiek contact. Na toestemming van de contactpersoon op locatie zullen de monteurs zelf de werkbon aftekenen, daarbij wordt de naam van de contactpersoon op de werkbon vermeld. Wij vragen u om een plek voor het handen wassen beschikbaar te stellen. 
Onderhoud en reparaties worden met u afgewogen, afgesproken en eventueel uitgesteld. Onze dienst m.b.t. spoedstoringen is uiteraard bereikbaar, ook hier wordt samen met u besproken of dit veilig uitvoerbaar is.

Voor een aantal materialen geldt mogelijk een langere levertijd dan “normaal”. Echter hebben wij het overgrote deel op voorraad.