Zaalvoetbalteam WDS

We hoeven natuurlijk niemand uit te leggen dat sporten gezond is voor lichaam en geest. Toen dan ook het idee kwam om aan de zaalvoetbal competitie in Barneveld mee te doen was iedereen direct enthousiast. Samen met collega’s, vrienden en familie hebben we iedere wedstrijd een leuke selectie op het veld staan en waar de doelstelling was om in het eerste jaar voetballend even aan elkaar te wennen en lekker mee voetballen in de (hoopte we toen) middenmoot van de instapklasse lijkt het met het teamgevoel helemaal goed te zitten.

Na de eerste 3 toch wel moeizame wedstrijden gewonnen te hebben, hebben de spelers elkaar leren kennen en stond Team_WDS tegenover de nummer 1 en is deze op karakter met 2-1 verslagen. Sinds die avond staat Team_WDS op de eerste plaats. Inmiddels zijn er 13 wedstrijden gespeeld en nog steeds ongeslagen. En op dit moment hebben we zelfs de topscorer van de hele competitie in ons team.

Weten hoe het afloopt dit seizoen? Volg Team_WDS op Instagram!

of kijk op Zaalvoetbal Barneveld