Accessoires


Handzenders

Breid uw systeem uit met onze handzenders, zowel verkrijgbaar met 2 knoppen als met 4 knoppen.

Wilt u zelf het beheer doen of laat u dit liever aan ons over? Dit is allebei mogelijk.


Vaste bediening

Wij hebben een breed scala aan bedieningen waarmee u uw toegang kan openen of sluiten.


Veiligheden

Vrijwel iedere automatische toegang moet beveiligd worden tegen schade en/of letsel. Met onze talloze oplossingen hebben wij op bijna ieder vraagstuk een passend antwoord.


Signalering

Uw installatie uitbreiden met extra signalering is in veel gevallen aan te raden. Wij kunnen u helpen met zowel optische als akoestische signallering.


Sleutelkluis

Puck Keysafe is het veiligste sleutelkluisje met cijfercombinatie! Puck keysafe is het enige sleutelkluisje welke erkend is met (het maximale) twee sterren-keurmerk.  

Puck Keysafe is speciaal ontwikkeld voor u en uw veiligheid. Dat is namelijk wat wij belangrijk vinden.

Deze sleutelkluis is zowel in de thuiszorg als voor eigen gebruik en woningverhuur een praktische en veilige oplossing.


Aanmeldzuilen

Onze aanmeldzuilen hebben een gelijkend uiterlijk als onze slagboom installaties. Vaak zijn de slagbomen de eerste indruk van uw terrein en door het strakke design door te voeren in de aanmeldzuilen ontstaat er een eenduidige look van uw entree. De aanmeldzuilen zijn er in 2 varianten; de “BDCA-VL” is met een hoogte van 1250 mm. uitermate geschikt voor auto’s. De “BCDA-PL” is met zijn hoogte van 2500 mm. ook zeer geschikt voor vrachtwagens. Beide types zijn standaard voorzien van din-rails in de zuilen om uw componenten netjes en overzichtelijk op te leveren.


Onze aanmeld zuilen zijn standaard voorzien van kastdeursloten en leverbaar in iedere ral kleur.


Terrein inrichting

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan terrein inrichting zoals drempels, wiel-stoppers kabel bescherming, hoek bescherming en paaltjes. De meeste van deze producten zijn vervaardigd uit 90 tot 100% gerecyclede materialen.