DUURZAAMHEID

Bij Walraven Deuren Service geloven we sterk in onze verantwoordelijkheid om duurzaamheid te integreren in al onze activiteiten. We zijn vastbesloten om een positieve impact te hebben op het milieu, onze gemeenschappen en de industrie als geheel. Ons duurzaamheidsbeleid is gebaseerd op drie kernpijlers: milieubescherming, maatschappelijke betrokkenheid en continue verbetering.

1. Milieubescherming:

  • Energie-efficiëntie: We zetten ons in om onze energie-efficiëntie voortdurend te verbeteren. Dit omvat het gebruik van energiezuinige apparatuur en het implementeren van technologieën die ons energieverbruik verminderen.
  • Materiaalkeuze: We streven ernaar om duurzame materialen te gebruiken in onze producten en diensten. We selecteren materialen met een minimale milieubelasting en bevorderen hergebruik en recycling.
  • Vermindering van afval: We streven naar minimalisatie van afval door middel van efficiëntere productieprocessen en het hergebruiken of recyclen van materialen waar mogelijk.
  • Lokale bronnen: We ondersteunen lokale leveranciers en producenten om transport en CO2-uitstoot te verminderen die gepaard gaan met langeafstandsleveringen.

2. Maatschappelijke betrokkenheid:

  • Veiligheid en gezondheid: We waarborgen de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en klanten door het naleven van gezondheids- en veiligheidsnormen op de werkplek.
  • Gemeenschap: We zijn betrokken bij lokale gemeenschapsinitiatieven en streven ernaar om positieve sociale impact te creëren door middel van samenwerking en ondersteuning.
  • Diversiteit en inclusie: We koesteren een diverse en inclusieve werkomgeving, waarin alle individuen worden gerespecteerd en gewaardeerd, ongeacht achtergrond of identiteit.

3. Continue verbetering:

  • Monitoring en meting: We houden voortdurend toezicht op onze duurzaamheidsprestaties en meten onze impact op het milieu en de gemeenschap.
  • Innovatie: We moedigen innovatie aan om nieuwe manieren te ontdekken om duurzaamheid te integreren in onze processen, producten en diensten.
  • Transparantie: We communiceren openlijk over onze duurzaamheidsinspanningen en -resultaten met onze stakeholders.

Toewijding aan Duurzaamheid:

Bij Walraven Deuren Service is duurzaamheid geen trend, maar een fundamenteel principe dat onze beslissingen en acties stuurt. We erkennen dat onze invloed verder reikt dan de producten die we onderhouden en installeren. Ons doel is om een positieve erfenis achter te laten voor toekomstige generaties en om onze rol als duurzaamheidspionier binnen onze branche te versterken.

Dit beleid dient als onze belofte aan duurzaamheid en zal worden geïntegreerd in al onze activiteiten en beslissingen.