Distributie & Logistiek

Distributie & logistiek vraagt om een robuuste aanpak. Onze producten voor dit segment zijn dan ook zeer geschikt dankzij alle opties en mogelijkheden.


Slagbomen

Onze slagboom voor distributie en logistiek is wegens zijn perfect uitgedachte design een must voor iedere in en uitgang. Razendsnel en hoog frequent gebruik is voor deze slagboom geen enkel probleem.

Hekwerken

Of het nu gaat over de omheining van uw terrein of een doorgang afsluiten, hekwerken zijn een absolute must voor ieder terrein. Afhankelijk van de ruimte en toepassing kunnen wij een advies uitbrengen over welk hekwerk geschikt is voor uw terrein. 

Tourniquets

Maximale controle over wie uw terrein, pand of stadion betreedt zonder dat u hier dure beveiligingskrachten voor aan hoeft te nemen. Wij hebben een goed uitgedacht assortiment van de hoogste kwaliteit tourniquets

Terrein inrichting

Uw terrein is niet klaar zonder speedbumps, wiel-stoppers, paaltjes en andere rijbegeleiding. Om u compleet te ontzorgen hebben wij een breed scala aan terrein inrichting. Deze producten worden voornamelijk gemaakt van gerecyclede materialen.

Onze producten voor distributie en logistiek

63 PG

De 63PG is in staat om na aanrijding en omklappen van de mast zichzelf te herstellen in normale positie waardoor gebruik weer mogelijk wordt.

Bekijk dit product

LBAT20

De tourniquet LBAT20 is een dubbele doorgang die voor 1 of 2 richtingen gebruikt kan worden. De armen zijn verkrijgbaar in RVSen antibacterieel kunststof.

Bekijk dit product →

12 HP

Als het aan schuif of zwenk ruimte ontbreekt is het een serieuze optie om omhoog te gaan. De voordelen van een slagboom en een schuifhek gecombineerd.

Bekijk dit product →

Onze deuren voor distributie en logistiek

Industriedeuren

Overheaddeuren, Highliftdeuren, Hefdeuren en meer

Snelroldeuren

Standaard snelroldeuren, geïsoleerde snelroldeuren en meer

Bekijk onze producten