Afval reductie

Walraven Deuren Service vind het milieu een belangrijk item, en gelukkig vinden onze leveranciers dat ook. Daarom zijn wij altijd aan het kijken hoe wij onze afval stroom kunnen reduceren. Dit heeft een aantal jaar geleden geresulteerd in een digitalisering slag waarbij onze werkbonnen, offertes en facturen zoveel mogelijk per mail verzonden worden. Maar niet alleen aan de voorkant willen wij milieu bewuster te werk gaan, ook aan de achterzijde bij onze afvalstromen is het van groot belang om te kijken wat we kunnen doen. Ondanks dat wij en onze partners hard ons best doen om zo min mogelijk afval te produceren ontkomen we er niet aan dat onze installaties goed ingepakt bij ons aankomen. Deze materialen proberen wij een tweede leven te geven.

Het (niet europallet) hout wat wij overhouden sparen wij op en brengen wij naar de stichting “Ambulante Hulpverlening Midden Nederland” voorheen “Materra”.

Hier wordt het hout gebruikt voor de dagbesteding voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. zij verwerken dit hout tot allerlei leuke attributen die zij in hun eigen winkeltje in Ermelo verkopen.

Behalve hout houden wij soms ook andere inpak materialen over zoals karton, folie en of plastic zakken.

Bent u een stichting of heeft u een goed doel voor deze materialen neem dan contact met ons op via 088-1505500 en dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.